Baby Planeta - Kepromov besplatni časopis za potrošače

ponedeljak, 25 oktobar 2010

Poznat kao kompanija koja konstantno uvodi nove ideje i inovacije u poslovanje, "Keprom" je početkom 2010. pokrenuo časopis "Baby Planeta" koji besplatno deli čitaocima. Ovime je "Keprom" postao jedna od retkih kompanija u Srbiji koji na ovaj način komunicira sa svojim potrošačima.

"Baby Planeta" je koncipiran kao časopis za roditelje i buduće roditelje u nameri da im postane izvor informacija  koje će im pomoći u trenucima iščekivanja prinove, u prvim danima roditeljstva, kao i kasnije kroz period odrastanja i vaspitanja. Časopis su kao saradnici podržale mnoge ustanove i organizacije: nevladina organizacija Udruženje "RODITELJ", portal Bebac.com, Halobeba, Kreativni centar, kao i brojni pojedinci i stručnjaci koji pišu za časopis.

Časopis "Baby Planeta" je dvomesečnik, izlazi na 44 strane u tiražu od 20000 primeraka. Distribuira se besplatno na svim prodajnim mestima specijalizovanog lanca prodavnica za bebe i malu decu Aksa Baby Mega Store u Beogradu, Novom Sadu,Nišu, Čačku i Kragujevcu, u preko 30 radnji bebi opreme širom Srbije koje su uključene u projekat Baby Planeta, kao i u školama za trudnice koje rade pri Domovima zdravlja širom zemlje. Baby Planeta tokom cele godine do svojih čitalaca dolazi i putem manifestacija posvećenih trudnicama i deci kao što su Dečji sajam, Baby Exit, Nedelja dojenja i drugi.

Top