Brend Chicco podržao proslavu punoletstva najstarije škole roditeljstva u Srbiji

nedelja, 30 jun 2019

Škola roditeljstva Nade Lazić u subotu 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu svečanom proslavom obeležila je jubilej, osamnaest godina uspešnog rada. Podršku ovom događaju, kao dugogodišnji partner najstarije škole roditeljstva u Srbiji, dala je kompanija Keprom sa brendom Chicco. 

Chicco je jedini brend na svetu koji u svojoj ponudi ima proizvode koji obuhvataju sve faze ranog dečijeg razvoja: od trudnoće, preko rođenja deteta i dojenja, pa sve dok ono ne napuni 3 godine. Kroz zanimljivu izložbenu postavku "Chicco stan" predstavljen je bogat asortiman Chicco brenda koji je danas prisutan u 120 zemalja sveta, među kojima je, zahvaljujući kompaniji Keprom, i Srbija.

U prelepom ambijentu kuće kralja Petra sa gostima su se družili i poznati roditelji, polaznici škole roditeljstva, glumice Bojana Stefanović i Sonja Kolačarić, kao i muzičar Miloš Nikolić koji je izveo dve numere na gajdama i kavalu. Sa plesnnim nastupom publici su se predstavili i najmlađi članovi plesne trupe Una Saga Serbica. Dok su se mame i tate savetovali sa stručnjacima, saradnicima škole roditeljstva, majmlađi su svoje sportske talente testirali na sportskom poligonu, a najspretniji su  dobili vredne nagrade. Rođendansko slavlje začinili su animatori, rođendanska torta i Chicco pokloni za sve posetioce.

Top