Časopis "Baby planeta" proslavio jubilej, izlazak pedeset petog broja

ponedeljak, 1 jul 2019

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.

Za devet godine postojanja, kroz 39 rubrika i 1.448.000 odštampanih primeraka, objavljeno je više stotina tekstova o održavanju trudnoće, porođaju, nezi novorođenčeta, ishrani, dojenju, vaspitanju dece i roditeljstvu. Kompanija "Keprom", koja kao idejni tvorac i izdavač stoji iza ovog projekta, jedna je od malobrojnih kompanija u Srbiji koje na ovaj način komuniciraju sa svojim potrošačima.

Danas je časopis "Baby planeta"  dvomesečnik, izlazi na 60 strana u tiražu od 30000 primeraka. Besplatno se deli čitaocima na 120 mesta: 17 Aksa prodavnica, još 15 prodavnica bebi opreme širom Srbije, 4 porodilišta u Beogradu, 80 zdravstvenih ustanova u Srbiji (porodilišta, domovi zdravlja, privatne klinike, ginekološke i pedijatrijske ordinacije), 5 školice roditeljstva u Beogradu i Novom Sadu. "Baby planeta" tokom cele godine do svojih čitalaca dolazi i putem sajmova i manifestacija posvećenih trudnicama i deci.

Posebnu draž proslavi jubileja časopisa "Baby planeta" dalo je i prisustvo glumice Bojane Stefanović i strelkinje Ivane Maksimović Anđušić koje su svoje iskustvo o roditeljstvu podelile sa čitaocima časopisa "Baby planeta" u rubrici "Poznati roditelj" u broju 1 i u trenutno aktuelnom, jubilarnom broju.

Top