Keprom osvojio drugu nagradu na izboru ProBiznis Lider 2010.

petak, 17 decembar 2010

ProCredit banka organizovala je 2010.  godine, peti put za redom, izbor za ProBiznis Lidere, odnosno preduzeća i preduzetnike koji su u proteklih godinu dana ostvarili izuzetne poslovne rezultate, realizovali značajne investicije i inovacije, odgovorno poslovali i značajno doprineli razvoju ekonomije naše zemlje.

U sredu 8.12.2010. godine stručni žiri izabrao je pobednike izbora za ProBiznis Lidere 2010. godine. Selekcijom učesnika, a zatim i uz angažovanje stručnog žirija, ProCredit banka je utvrdila koja su preduzeća i preduzetnici u toku prethodne godine ostvarila najbolje poslovne rezultate, realizovala značajna ulaganja u svoje poslovanje i na taj način zaslužili da ponesu ovo prestižno priznanje.Na ovom izboru Keprom je osvojio drugo mesto u kategoriji srednjih preduzeća.

Ocenu uspešnosti poslovanja preduzeća i preduzetnika koji su učestvovali na ovom izboru doneo je Stručni žiri koji su činili:

  • Miloš Došen, Privredna Komora Beograda
  • Vera Veljanovski, Privredna Komora Srbije
  • Milan Ćulibrk, urednik Ekonomist magazina
  • Katarina Obradović Jovanović, načelnik odeljenja za podršku razvoja MSPP, Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
  • Vlade Milićević, profesor i prodekan za finansije na Ekonomskom fakultetu Beogradskog Univerziteta
  • Dejan Janjatović, član izvršnog odbora ProCredit banke.

 Svečana dodela priznanja i proglašenje pobednika na konkursu Probiznis Lider 2010. održana je u četvrtak, 16.12.2010. Nagradu je preuzeo izvršni direktor Keproma, Dušan Šebek .

Top