Keprom veran partner roditeljima i deci

sreda, 25 maj 2011

Kompanija Keprom je po sedmi put zaredom nastupila na Dečijem sajmu - najvećoj manifestaciji posvećenoj bebama i deci, održanoj od 20. do 22. maja u hali 3 Beogradskog sajma.

Na štandu sestrinske firme Aksa, koja je Sajam podržala kao jedan od glavnih sponzora, kompanija Keprom predstavila je deo svog bogatog asortimana namenjenog bebama, deci i trudnicama: krupnu i sitnu bebi opremu, kozmetiku, hranu, igračke i veš za trudnice. Kao uvoznik i distributer kolica i opreme za bebe renomiranog brenda Esprit za tržište Srbije, kompanija Keprom je na Dečijem sajmu predstavila i najnovije modela kolica i hranilica ovog brenda prepoznatljivog po stilu i eleganciji.

U skladu sa svojom poslovnom filozofijom i kulturom, kompanija Keprom nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje, pa je na Sedmom dečijem sajmu mamama i budućim mamama delila poklon kese sa proizvodima iz svog asortimana, kao i vaučere za kupovine sa popustom na prodajnim mestima Aksa Baby Mega Store.
Kako bi opravdali epitet „jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i malu decu u Srbiji”, Keproma za naredni period najavljuje proširenje svog brend portfolia, kao i pokretanje novih projekata.

Top