Kit&Kin pelene, maramice i kozmetika, novi eco friendly proizvodi u ponudi kompanije Keprom

ponedeljak, 1 februar 2021

Zahvaljujući kompaniji Keprom, potrošačima na srpskom tržištu od februara meseca dostupni su proizvodi britanskog brenda Kit&Kin namenjeni onim roditeljima koji, pored zaštite svoje bebe, brinu i o zaštiti životne sredine. Kit&Kin pelene, maramice i kozmetiku za bebe i mame,  koji se do sada prodaju u preko 30 zemalja širom sveta, kreirala je Ema Bunton, članica grupe “Spice girls”, TV prezenter i ambasador UNICEF-a.

Kit&Kin pelene su Eco pelene sa najvećim brojem odobrenih sertifikata. Pelene su hipoalergenske, sa superupijajućim jezgrom koje ne sadrži jake hemikalije i pomaže u zaštiti nežne bebine kože od ekcema i pelenskog osipa. Pelene imaju i patentiranu tehnologiju brzoupijajućih kanala za trenutnu suvoću i ravnomerno upijanje tečnosti pri čemu beba ostaje suva i do 12 sati. Pored toga što su nežne prema bebinoj koži, nežne su i prema prirodi, jer su ove plene napravljene je od obnovljivih materijala iz održivo kontrolisanih šuma i u fabrici koja ne emituje ugljen dioksid.

Kit&Kin vlažne maramice za višenamensku upotrebu sastoje se od 99% vode. Napravljene su bez plastike, od 100% biljnog materijala iz održivog izvora. Pakovanje maramica je birazgradivo i napravljeno od 50% recikliranih materijala.

Kit&Kin kozmetika sadrži samo čista ulja, nežno bilje i najčistije sastojke. Linija za bebe sadrži kupku i šampon, losion, ulje, melem i body butter, dok se u liniji za mame nalaze melem za bradavice i ulje protiv strija. Svi proizvodi su hipoalergeni i odobreni od srane dermatologa.

Top