Kompanija Keprom distributer godine u svetu za brend PiC

utorak, 12 jul 2011

Kompanija Keprom osvojila je nagradu za distributera godine proizvoda iz portfolia brenda PiC renomirane italijanske kompanije Artsana.

Svečana ceremonija dodele, kojoj su prisustvovali predstavnici distributera iz preko 45 zemalja iz celog sveta, održana je u mestu Grandate kod jezera Komo u Italiji gde je i sedište ove multinacionalne kompanije. U ime kompanije "Keprom", nagradu su primili Danica Paunović, brend menadžer za PiC i izvršni direktor Dušan Šebek.

- Ova nagrada potvrda je posvećenosti i predanosti rada kompanije "Keprom" i daje nam podstrek da i ubuduće budemo najbolji, ne samo kao distributeri za brend PiC već i za ostale brendove koje "Keprom" distribuira - rekla je Paunović, koja je na sedmoj po redu internacionalnoj konferenciji "Artsaninih" distributera kolegama iz celog sveta prezentovala kompaniju "Keprom", rezultate koji su postignuti u proteklih godinu dana kada je reč o prodaji, numeričkoj distribuciji, registraciji PiC asortimana i svim marketinškim aktivnostima, ali i najavila planove za budućnost.

Pored najznačajnije nagrade za distributera godine, koju je ponela kompanija "Keprom", dodeljene su nagrade u još dve kategorije - za najbolju distribuciju igala za insulinska penkala kao i za Brand Commitment (posvećenost brendu) koje su osvojile Finska i Kipar.

Top