Kompanija Keprom na IV sajmu za žene

ponedeljak, 14 septembar 2015

Na platou ispred Ušće šoping centra, 12. i 13. septembra, održan je četvrti po redu Sajam za žene "Lady fair". Među izlagačima našla se i kompanija Keprom, članica Keprom Grupe, koja se predstavila sa proizvodima iz dve kategorije - Kozmetika i Dodaci ishrani.

U skladu sa temom sajma, kompanija Keprom je pripadnice lepšeg pola upoznala sa proizvodima iz portfolia nemačkog brenda Kräuterhof. Pored dobro poznatih proizvoda, Kräuterhof konjskog balsama i proizvoda iz linije za borbu protiv celulita, posetioci su mogli da se upoznaju i sa ostalim proizvodima iz Kräuterhof brend portfolia.

Savremeni životni ritam nameće mnoštvo poslovnih i privatnih obaveza, pa je izuzetno važno održati dobar metabolizam i očuvati zdravlje, naročito tokom jeseni i zime, kada razni virusi predstavljaju iskušenje za imunitet. Na štandu kompanije Keprom pripadnice nežnijeg pola mogle su da dobiju informacije kako u tome uspeti i koji su to vitamini i minerali brendova Simply You i Olimp Labs, koji će im pomoći da održe dobro zdravlje i jak imunitet.

Ovaj sajam bila je i prilika da posetioci saznaju nešto više o proizvodu "Ramslin, biljne kapi sremuša", jedinstvenom proizvodu na našem tržištu napravljenom od svežih listova sremuša, jedne od najlekovitijih biljaka na planeti.

Top