Kompanija Keprom na Prvom Kongresu babica

sreda, 6 maj 2015

U svečanoj sali KBC ,,Zvezdara” u Beogradu, 9. i 10. maja, održan je I Kongres babica Republike Srbije, a sve u cilju unapređenja obrazovanja babica i podizanja kvaliteta zdravstvene nege. U skladu sa svojom poslovnom filozofijom i kulturom, kompanija Keprom, nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje, pa je svojim učešćem pružila podršku ovom stručnom skupu.

Eminentni predstavnici obrazovnih institucija za babice i predstavnici Ministarstva zdravlja, u kongresnom delu razmenili su iskustva i diskutovali na različite teme koje se tiču babičke profesije: istorijat, način vođenja porođaja, primena epiduralne anestezije u porođaju, baby friendly program, problemi sa kojima se porodilje susreću nakon porođaja i kako ih prevazići.

Kompanija Keprom, članica Keprom Grupe i jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji, poslenicima babičke profesije su se predstavili sa bebi pelenama Evy baby za koje je odnedavno postala uvoznik i distributer za tržište Republike Srbije. Medicinski stručni saradnik je kroz predavanje u kongresnoj sali upoznao babice sa karakteristikama i prednostima korišćenja ovih pelena, a svi zainteresovani su mogli da ih pogledaju na štandu koji je bio smešten u holu svečane sale. 

Top