Kompanija Keprom na prvom Sajmu za treće doba

petak, 28 novembar 2014

U Sava centru u Beogradu 02. i 03. decembra 2014, u organizaciji Dnevnih centara i klubova Gerontološkog centra Beograd i magazina "Penzija", biće održan Sajam za treće doba. Prvi regionalni sajam posvećen kvalitetnijem i zdravijem životu populacije starije od 55 godina, svojim učešćem podržaće i kompanija Keprom.

Sajam se organizuje sa ciljem da se na jednom mestu okupe pripadnici starije populacije, pružaoci usluga i proizvodi namenjeni trećem dobu. Sadržaj sajma podeljen je u tri celine, izložbeni deo, edukativni i kulturno-zabavni programi.

Kompanija Keprom će se naći u izložbenom delu Sajma gde će predstaviti proizvod "Ramslin - Biljne kapi sremuš" jedinstven biljni prozvod na našem tržištu napravljen od svežih listova sremuša, jedne od četiri najlekovitije biljke iz prirode. Pored proizvoda "Ramslin - Biljne kapi sremuš", starijim sugrađanima i posetiocima iz cele Srbije, Keprom će predstaviti i proizvode brenda Phyto, koje proizvodi kompanija "Bilje Borča". 
U okviru edukativnog dela sajma, prvog dana doktorka Danijela Milosavljević  održaće predavanje na temu "Lekovito bilje u tretmanu prostate", dok će drugog dana sajma Dragan Ljubisavljević održati predavanje o proizvodu "Ramslin - Biljne kapi sremuš".

Radno vreme sajma je od 10 do 18 časova, a ulaz za sve posetioce je besplatan. 

Top