Kompanija Keprom na XXII "FASUSU"

subota, 4 april 2015

U hotelu Hyatt Regency u Beogradu, 3. aprila 2015. održani su XXII Farmaceutski susreti "FASUS". Ovom stručnom skupu, svojim prisustvom, podršku je dala i kompanija Keprom, članica Keprom grupe. Kompanija Keprom se predstavila u izložbenom delu ove manifestacije sa proizvodima iz tri kategorije - Medicinska i pomoćna lekovita sredstva, Dodaci ishrani i Kozmetika.

Iz kategorije Medicinska i pomoćna lekovita sredstva, farmaceutima, farmaceutskim tehničarima i lekarima iz cele Srbije predstavljeno je šest kategorija proizvoda brenda PiC Solution: merači krvnog pritiska, igle za insulinska penkala, digitalni toplomeri, inhalatori, toplo/hladna terapija i proizvodi za unapređenu negu posekotina.

Iz kategorije Dodaci ishrani stručna javnost je mogla  da se upozna sa proizvodom "Ramslin - Biljne kapi sremuš" koji se dobijaju ekstrakcijom aktivnih komponenti iz svežih listova sremuša (divljeg belog luka), jedne od najlekovitijih biljaka koje se mogu naći u prirodi.

Posetioci XXII FASUS-a na štandu kompanje Keprom mogli su da se upoznaju sa  visokokvalitetnim dijetetskim suplementima na bazi vitamina, i minerala u heliranom obliku, poljske kompanije Olimp Laboratories, za koje je kompanija Keprom ekskluzivni uvoznik i distributer za tržište Republike Srbije.  FASUS je bio prilika da se stručnoj javnosti predstave  i dijetetski suplementi kompanije Simply You, koji se takođe nalaze u Kepromovoj ponudi kategorije Dodaci ishrani.

Predstavnik kategorije Kozmetika na štandu kompanije Keprom na XXII FASUS-u bio je Panthenol, još jedan proizvod koji dolazi iz kompanije Simply You, specifičan po tome što sadrži visok procenat (10%) D-pantenola koji ima važnu ulogu u obnavljanju ćelija kože.

Top