Kompanija Keprom podržala prvu Granfondo biciklističku trku u Srbiji

ponedeljak, 2 oktobar 2017

U nedelju 1. oktobra u Beogradu je održana Prva Granfondo biciklistička trka u Srbiji. Ovu sportsku manifestaciju, kao jedan od sponzora, podržala je i kompanija Keprom sa brendovima Kräuterhof i PiC Solution. Granfondo biciklistička trka okupila je 500 takmičara iz 17 zemalja sveta, a vozilo se na dve trase, dužine 75 i 126 kilometara. 

Biciklizam važi za jedan od fizički najzahtevnijih sportova, pa se brend Kräuterhof sa svojim dobro poznatim konjskim balzamima, pobrinuo da vozačima posle završene trke pruži podršku i pomoć. Na cilju trke fizioterapeuti iz Visoke sportske i zdravstevne škole dočekivali su učesnike trke i masažom sa Kräuterhof  konjskim balzamima im otklanjali bol i relaksirali mišiće. Medicinski saradnici kompanije Keprom, učesnicima su uz pomoć PiC solution merača posle završene trke, ali i pre trke preventivno proveravali krvni pritisak. 

Kao kompanija koja neguje i promoviše zdrav način života i sportski duh, Keprom je i na Prvoj Granfondo biciklističkoj trci imao svog predstavnika.

Top