Kompanija Keprom pomogla štampanje knjige „Savetovalište za odojčad“

ponedeljak, 29 mart 2021

Kompanija Keprom je još jednom podržala najmlađe i njihove roditelje tako što je pomogla štampanje novog izdanja knjige „Savetovalište za odojčad“, čiji je autor legendarni užički pedijatar, primarijus doktor Zoran Protić.

Marina Jevtić, predsednik Udruženja ,,Roditelj“ iz Užica koje ima punomoć za izdavanje ove knjige, izrazila je zahvalnost kompaniji Keprom koja je finansirala štampanje još jednog tiraža ove dragocene i tražene knjige. Prema njenim rečima, knjiga ,,Savetovalište za odojčad” je blago za svaku porodicu. Marina Jevtić je istakla da je čast sarađivati sa kompanijom Keprom koja je prepoznala značaj očuvanja zdravih porodičnih vrednosti, posebno očuvanje dojenja, koje je  ne samo zaštitini znak Udruženja „Roditelj“, već i zlatni start u životu i zlatni standard u ishrani naših beba.

Autor knjige ,,Savetovalište za odojčad” prim. dr Protić, počasni je član Udruženja „Roditelj“. Od 1964. godine radio je u Centru za majku i dete u Domu zdravlja u Užicu, a duže od dvadeset godina rukovodio je Savetovalištem za odojčad. Za doprinos unapređenju zdravstvene zaštite dece, prevencije, usavršavanja kadrova, stručni i naučni rad, dobio je zvanje primarijusa. Autor je više od trideset stručnih i naučnih radova, koje je predstavio na stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu.

Svi koji žele da kupe knjigu mogu kontaktirati izdavače na mejl roditelj.uzice@gmail.com, preko fb strane Udruženje “Roditelj”  Užice ili na kontakt telefon  064/ 208 27 72.

Top