Kompanija Keprom predstavila plan aktivnosti u susret jubilarnom 30. Beogradskom maratonu

utorak, 11 april 2017

Kompanija Keprom, ekskluzivni uvoznik i distributer nemačkog brenda Kräuterhof, predstavila je na konferenciji za medije održanoj u Skupštini grada Beograda, zajedno sa svojim partnerom Beogradskim maratonom, plan aktivnosti u susret predstojećem 30. Beogradskom maratonu. 

Tokom marta i aprila, u saradnji sa fitnes centrom Athletic’s Gym i M&A trening timom, organizovan je Kräuterhof sportski izazov, kroz koji je proveravana spremnost takmičara u sve tri discipline Beogradskog maratona. Najspremnijima su dodeljene nagrade među kojima su i učesničke kotizacije i Kräuterhof pokloni.

Kompanija Keprom i brend Kräuterhof su se pobrinuli da trkačima tokom maratona pruže podršku i pomoć. Na cilju trke fizioterapeuti će dočekivati učesnike sa fizioterapetskim stolovima za masažu i Kräuterhof balzamima kako bi im otklonili bol i relaksirali mišiće. Novost je i što će duž staze biti Kräuterhof punktovi na kojima će takmičarima biti pružana "pomoć za mišiće".

U prilog činjenici da kompanija neguje prave vrednosti i promoviše zdrav način života i sportski duh govori i to da će kompanija Keprom imati predstavnike u polumaratonskoj trci, 30 takmičara, i još tri ekipe koje će se takmičiti u trci štafeta

Top