Kompanija Keprom u Pančevu postavila MAM klupu za dojenje i uručila donaciju službi hitne pomoć

ponedeljak, 2 jul 2018

Kompanija Keprom je danas još jednom na delu pokazala opredeljenost ka društveno odgovornom poslovanju. U Narodnoj bašti u Pančevu kompanija Keprom postavila je MAM klupu za dojenje i uručila donaciju službi hitne pomoći, fiksator za bezbedan prevoz dece.

Projekat "MAMino mesto za dojenje", koji su zajednički realizovali kompanija Keprom i Škola roditeljstva Nada Lazić ima za cilj podršku dojenju kao najboljem i najzdravijem načinu ishrane beba, kao i podizanje svesti o dojenju na javnom mestu. MAM klupa za dojenje u Pančevu je sedma po redu, a do kraja leta biće postavljene još tri, po jedna u Beogradu, Čačku i Kragujevcu. 

Cilj projekta "Bezbednost nikada nije na odmoru" je da edukuje roditelje o važnosti sigurne vožnje i upotrebi auto-sedišta kako bi se zaštitili najmlađi putnici u saobraćaju. Kompanija Keprom je do sada nabavila ukupno 19 fiksatora koji će biti donirani službama hitne pomoći u našoj zemlji. Danas je fiksator za bezbedan prevoz dece u kolima hitne pomoći Hitnoj službi u Pančevu uručio promoter kampanje "Bezbednost nikada nije na odmoru" naš proslavljeni automobilista Dušan Borković.

Top