Kompanija Keprom učestvovala na XXIII "FASUSU"

subota, 24 oktobar 2015

U kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu, 23. oktobra 2015. održani su Jesenji farmaceutski susreti FASUS. Deo XXIII FASUSA bila je i kompanija Keprom, članica Keprom grupe. Kompanija Keprom se predstavila u izložbenom delu ove manifestacije sa proizvodima iz tri kategorije - Medicinska i pomoćna lekovita sredstva, Dodaci ishrani i Kozmetika.

Iz kategorije Medicinska i pomoćna lekovita sredstva, na štandu kompanije Keprom našli su se proizvodi italijanskog brenda PiC, svrstani u šest kategorija: merači krvnog pritiska, igle za insulinska penkala, digitalni toplomeri, inhalatori, toplo/hladna terapija i proizvodi za unapređenu negu posekotine.

Iz kategorije Dodaci ishrani stručnoj javnosti je predstavljen jedinstven proizvod na našem tržištu, "Ramslin - Biljne kapi sremuš" koji se dobija iz svežih listova sremuša (divljeg belog luka), jedne od najlekovitijih biljaka na planeti.

Ova stručna manifestacija, za kompaniju Keprom bila je prilika da farmaceute, farmaceutske tehničare i lekare iz cele Srbije upozna sa visokokvalitetnim dijetetskim suplementima na bazi vitamina, i minerala u heliranom obliku, poljske kompanije Olimp Laboratories, za koje je kompanija Keprom ekskluzivni uvoznik i distributer za tržište Republike Srbije. Na štandu kompanije Keprom predstavljeni su i dijetetski suplementi kompanije Simply You, koji se takođe nalaze u Kepromovoj ponudi kategorije Dodaci ishrani.

Predstavnik kategorije Kozmetika iz Kepromovog proizvodnog protfolia na XXIII FASUS-u bio je Panthenol, još jedan proizvod koji dolazi iz kompanije Simply You, specifičan po tome što sadrži visok procenat (10%) D-pantenola koji ima važnu ulogu u obnavljanju ćelija kože.

Top