Na Drugom sajmu zdravlja Keprom predstavio brend PiC

ponedeljak, 16 maj 2011

Kompanija Keprom je po prvi put ove godine učestvovala na sajmu zdravlja, koji je 13. i 14. maja održan u Belexpo centru na Novom Beogradu. Tom prilikom, kompanija je kao generalni distributer, predstavila asortiman brenda PiC poznate italijanske kompanije Artsana.

Ova multinacionalna kompanije bavi se razvojem personalne nege i potrošačima nudi inovativne proizvode najvišeg nivoa kvaliteta i vrhunskog  dizajna u okviru šest kategorija: merači krvnog pritiska, nega posekotina, igle za insulinska penkala, digitalni toplomeri, inhalatori i toplo-hladna terapija. Lider ove vrste medicinskih sredstava na italijanskom tržištu, brend PiC je od sredine 2010.godine prisutan i na srpskom tržištu.
Svi posetioci PiC-ovog štanda mogli su besplatno da provere nivo krvnog pritiska, kao i da se informišu o proizvodima iz portfolia ovog brenda.

Predstavnici menadžmenta kompanije Keprom zadovoljni su učešćem na sajmu i kao cilj za budućnost najavljuju povećanje tržišnog učešća u kategoriji medicinske opreme, koja poslednjih godina u Kepromovom portfoliu uvoznih proizvoda pokazuje konstantan trend rasta.

Top