Novi Chicco proizvodi iz kolekcije Home care dostupni na srpskom tržištu

ponedeljak, 11 maj 2020

Zahvaljujući kompaniji Keprom, na tržištu Srbije dostupna su četiri nova proizvoda brenda Chicco iz kolekcije Home care.

Chicco deteržent u kapsulama - Ovo je prvi deterdžent takve vrste na našem tržištu. Bez dodatih boja i bez alergena može se koristiti od bebinog prvog dana. Pakovan je u kutiju koja sadrži 16 kapsula, a efikasan je čak i u hladnoj vodi temperature 20stepeni Celzijusa.

Chicco sprej za otklanjanje fleka - Otklanja sve fleke sa bebine garderobe koje mogu nastati od hrane i druge prljavštine, a 96 posto spreja potiče od sirovina prirodnog porekla. Ne sadrži mirise, paraben, boje ni teške metale poput nikla i hroma. Kao takav bezbedanje za bebinu kožu ali i za prirodu. Ovaj proizvod nosi oznaku „vegan“ što znači da ne sadrži sirovine životinjskog porekla. Dolazi u pakovanju od 500ml.

Chicco sprej za čišćenje različitih površina - Namenjen je za održavanje svih površina u domaćinstvu (kuhinje i kupatila) i predmeta sa kojima dete dolazi u kontakt (od opreme kao što su hranilicei kolica, pa do igračaka). Obogaćen ekstraktom zelenog čaja koji ima antibakterijska svojstva. Napravljen je od 99 posto sirovina prirodnog porekla, bez materijala životinjskog porekla. Dolazi u pakovanju od 500ml.

Chicco osveživač za orman - Dečija i odeća odraslih odisaće nežnim mirisom, a biće bez fleka nastalih od osveživača. Ovaj proizvod dermatološki je testiran na osetljivoj koži, što znači da neće izazvati eventualne iritacije i alergije. U kutiji dolaze tri pojedinačno upakovana osveživača, čime se njihov miris čuva do upotrebe.

 

Top