Novi proizvodi u PiC asortimanu - PiC toplo/hladna terapija

ponedeljak, 4 april 2011

Pored merača krvnog pritiska, flastera, igala za insulinska penkala, digitalnih toplomera i inhalatora, od sada je potrošačima na srpskom tržištu dostupna paleta novih proizvoda iz bogatog portfolia brenda PiC - PiC Ice sprejevi i PiC termogelovi.

PiC Ice sprej namenjen je tretiranju sportskih i drugih povreda u situacijama kada je potrebno smanjiti otok, umanjiti bol usled povrede ili grčeva u mišićima. Podjednako je efikasan i u kontroli krvarenja jer ga nakon samo deset minuta redukuje za 50 posto, uz uslov da se ne nanosi direktno na otvorenu ranu. PiC Ice sprej dostupan je u apotekama širom zemlje u pakovanjima od 150ml i 400ml.

PiC termogelovi, u zavisnosti od potrebe, mogu da greju ili hlade tretirano mesto na telu. U hladnom obliku mogu se koristiti kao pomoć kod saniranja manjih modrica, opekotina, glavobolja, zubobolja i povreda poput istegnuća mišića, iščašenja i deformacije. Kada se zagreju pomažu pri  ubalažavanje bolova kod lumbaga, išijasa, bolova mišića i stomaka (uključujući bol od lošeg varenja i menstrualni bol), ukočenih zglobova i reumatskih bolova.

PiC termogelovi su dostupni u apotekama širom zemlje u pakovanjima Comfort 10x26cm i 10x10cm, kao i  ExtraComfort 10x26cm.

Top