Novo ali isto, mirisno i čisto

ponedeljak, 13 april 2020

Kao uvoznik i ditributer brenda Chicco za tržište Srbije, kompanija Keprom predstavila je nove unapređene proizvode iz kolekcije Home care, tečni deterdžent i omekšivač za veš.

Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš savršena su kombinacija koja bebine stvarčice čini čistim i mirisnim, a istovremeno i štiti bebinu kožu. Poštujući zahteve roditelja koji su želeli da i dalje budu okruženi prepoznatljivim mirisima koje vole, Chicco je zadržao postojeće nežne mirise, ali unapredio tehnologiju kako bi poboljšao ove proizvode. Nova tehnologija i mikrogranule neutrališu neprijatne mirise i bebine stvarčice čine mirisnim i mekim. Bez dodatih boja i sa sirovinama prirodnog porekla, ovi proizvodi su nežni ne samo prema bebinoj koži već i prema prirodi.

U ponudi su Chicco tečni deterdžent za veš u pakovanju od 1,5 l, kao i omekšivač u pakovanju od 750 ml koji dolazi u tri mirisne note. Slatki miris pudera, delikatni cvetni miris i nežan miris maline zadovoljiće sva vaša čula.  I deterdžent i omekšivač mogu se koristiti od bebinog rođenja.

 

 

Top