Uspešan nastup Keproma na prvom Sajmu za žene

četvrtak, 26 maj 2011

Kompanija Keprom imala je zapažen nastup  na prvom sajmu za žene Lady fair koji je u hali II Beogradskog sajma održan od 20. do 22. maja.

U skladu sa temom sajma, Keprom je posetiocima predstavio Lyciu, brend italijanske kompanije Artsana namenjen lepšem polu. U pitanju su proizvodi za depilaciju, postdepilacionu negu i skidanje šminke. Pored već poznatih proizvoda brenda Lycia, veliku pažnju posetilaca privukla je Lycia Pharma - nova kolekcija proizvoda specijalno kreiranih za negu osetljive kože i namenjena prodaji kroz PH kanal.

Iz svog programa medicinskih i pomoćnih lekovitih sredstava, Keprom je na sajmu predstavio proizvode iz portfolia nemačkog brenda Kräuterhof, originalne tradicionalne meleme i biljne kreme poput konjskog balsama, kreme sa lišćem vinove loze, aloe vera fitness gela i gela od đavolje kandže. Bez sumnje, najveće interesovanje među damama izazvao je Kräuterhof anticelulit gel, dokazano sredstvo za tretiranje celulita i masnih naslaga bazirano na dejstvu aktivnog kompleksa koji sadrži kofein i ekstrakte mente i ruzmarina. Osvežavajućeg je mirisa i nakon nanošenja pruža osećaj toplote. Termoaktivni efekat ubrzava i pojačava dejstvo aktivnih sastojaka gela bez dodatnog korišćenja infracrvene lampe ili umotavanja u plastičnu foliju.

Iako je većina brendova koje Keprom uvozi i distribuira namenjeno bebama i deci, udeo na tržištu medicinske opreme i kozmetičkih proizvoda je u stalnom porastu, pa tako u narednoj godini na srpskom tržištu treba očekivati nove i iznad svega kvalitetne proizvode iz ove dve kategorije proizvoda.

Top